Aangenaam!

Mijn naam is Erika Auperlé.
Ik ben een trotse moeder van Meghan die in 2006 is geboren. 
Ongeveer twee maanden na haar geboorte kreeg zij last van eczeem. Haar hele lijfje zat onder de plekken en de jeuk was vreselijk. Na een aantal bezoeken aan de huisarts was de diagnose dat ze een extreem gevoelig meisje was en het enige wat hier aan gedaan kon worden was de tijd uitzingen want ze zou er vanzelf overheen groeien. We kregen hormoonzalf voorgeschreven en en konden deze na het uiterst zorgvuldig lezen van de bijsluiter gaan smeren. 

Omdat beide adviezen geen bevredigend gevoel gaven heb ik besloten het alternatieve circuit te gaan onderzoeken. Het 's nachts vastbinden van je baby en dan vervolgens minimaal 5 keer per nacht gaan kijken of ze nog goed lag, was niet langer te doen. Wanneer ze niet vastgebonden zou worden, of zichzelf had los gewurmd, troffen we haar met bebloede wangetjes aan in bed. Het was een periode van talloze gebroken nachten, het missen van de roze wolk na de geboorte van je kindje, de ongetwijfeld goedbedoelde adviezen en ook de vervelende reacties van mensen die hoogstwaarschijnlijk bang waren dat het besmettelijk zou zijn, en vooral het lijden van het hele gezin is om radeloos van te worden. 

Op internet las ik een vergelijkbaar verhaal van een meisje genaamd Ilse. Door de behandeling met NAET therapie was zij compleet verlost van haar allergieën. Ik besloot een NAET therapeut te zoeken en ben op een site van Praktijk Rosekrans in Lutjebroek terecht gekomen. Na een half jaar was zij bijna geheel vrij van de eczeem en kon zij zonder sokjes vastgenaaid aan haar slaappakje slapen, en wij ook. Wij zijn de therapeuten Ray en Resi eeuwig dankbaar. 

In 2009 hoorde ik dat zij de praktijk gingen sluiten wegens het bereiken van de pensioenleeftijd en de paniek sloeg toe. Waar moest ik naartoe als mijn dochtertje hen weer nodig zou hebben? En waar moesten de andere ouders en kinderen (gemiddeld 60 per week) naartoe?? Ik besloot zelf de opleidingen te gaan volgen zodat ze bij mij terecht konden! 

Uit eigen ervaring heb ik gezien wat deze therapie kan doen en ik hoop dat ik u en/of uw kind kan helpen om allergieën en disbalans in het lichaam te elimineren.

Ik zie u graag in mijn praktijk!